Wat is een portfolio tracker?

Houd grip op je crypto beleggingen!

Een portfolio tracker helpt je om inzicht te krijgen en te houden in je beleggingen. In dit geval: je crypto tokens. De tracker volgt de prijzen van de tokens en laat je zien hoeveel (potentiele) winst of verlies je op dat moment hebt gemaakt op jouw investeringen. Je kunt zelf kiezen over welke tijdsperiode je dit berekend wilt hebben.

In de blunded portfolio tracker krijg je een compleet overzicht van al je crypto tokens in een app. Of je tokens nou op een beurs, een cold wallet of een investeringsplatform staan, in onze app zie je in een oogopslag wat je totaal is en hoe jouw tokens het doen. Je hoeft dus niet meer alle apps apart te openen of zelf je totaal te berekenen. Dit bespaart tijd en is daarnaast een stuk veiliger.

In de app kun je zelf aangeven in welke valuta (euro, dollar of yen) we jouw portfolio aangeven en je kunt schakelen tussen verschillende periodes. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe jouw crypto tokens hebben gepresteerd in het afgelopen jaar, maar kan je ook kijken per maand, week, dag of zelfs per uur. Zo kun je bijhouden welke tokens het beste presteerden in de periode die jij interessant vindt. Onze overzichtelijke grafiek geeft je daarnaast ook meer inzicht in de volatiliteit van de munten!

Stuur ik mijn tokens naar de app en heeft de app toegang tot mijn tokens nodig?

Nee, dat is een misvatting. Je tokens blijven exact waar ze nu ook zijn. Zelfs als je een wallet of een exchange-account synchroniseert, blijven de tokens waar ze zijn. Onze app leest alleen de gegevens die de blockchain verstrekt, dus door een account te synchroniseren vertelt de blockchain onze app welke tokens je bezit, zonder er toegang toe te geven.

Hoe weet de app dan welke tokens ik heb?

Naast de optionele mogelijkheid om je metamask-account te synchroniseren met je blunded app, beslis jij welke tokens de app moet volgen. Zo kun je handmatig alle tokens die je bezit aan je portfolio tracker toevoegen om je totale portefeuille nauwkeurig bij te houden, of kun je projecten die jouw interesse hebben toevoegen en je blunded app gebruiken als een soort watchlist. Zo kun je bijvoorbeeld een betere beslissing maken wanneer jij wilt instappen.

De app controleert de huidige en historische prijzen van de tokens die de gebruiker aan hun portefeuille heeft toegevoegd. Je voert  het aantal tokens in en de prijs die je ervoor hebt betaald. Maar maak je geen zorgen als je die prijs bent vergeten; als je de koopdatum opgeeft, vertelt onze app  je de gemiddelde prijs van die dag.

Is the portfolio tracker mIs de portefeuille-tracker gemaakt voor mijn iPhone, Android of laptop?

De app is beschikbaar op elk apparaat! Je kunt onze iOS-app voor je iPhone of iPad gebruiken, onze Android-app voor je smartphone of tablet of onze web-app (app.blunded.com) op je laptop of desktop. Als je dezelfde inloggegevens gebruikt, kun je op elk apparaat je portfolio bijhouden.

Share this post